Bilhuset Allerød Aps

Book tid til hjulskift

Kør årstiden trygt i møde med sommerdæk

Vi går en varmere tid i møde, og ligesom dig selv skal din bil også klædes godt på til foråret og sommeren. Ved at skifte til sommerhjul får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have et ordentligt vejgreb, når asfalten begynder at blive varmere.

Når temperaturen stiger og ligger fast på over 7 grader, er vejtemperaturen så høj, at vi anbefaler at skifte til sommerdæk. Sommerdæk er lavet til at kunne modstå højere temperaturer uden at blive bløde. Gummiet i dækkene er hårdere og har mindre friktion, hvilket er til fordel for både køreegenskaberne og din økonomi. Samtidig bidrager den større kontaktflade på vejen til god kontrol og en betydeligt bedre bremselængde. Vær på forkant med årstiden med et hjulskifte. Så er du godt kørende - hele året rundt.

Og hvis du lige vil gøre lidt ekstra for din bil, har vi naturligvis også originale komplethjul, fælge og hjulkapsler på lager, så din bil står knivskarpt gennem alle fire årstider. Kontakt os i butikken for mere information om, hvordan din bil bliver sommerklar.

 

Book tid her